Vi arbetar stegvis.

Steg 1 – Besiktning av fasad & Offert

För att fastställa skicket på fasade så börjar vi med en besiktning, för att säkerställa att fasaden är i ett bra skick och så att allt är helt och fint.

Vi antecknar och fotograferar och ger er en rapport och bedömning av fasadens skick.

Tillsammans med vår bedömning av fasaden får du en offert på vad det skulle kosta att anlita oss för en fasadtvätt. Självklart är offerten och besiktningen kostnadsfri!

Accepterar ni offerten så bestämmer vi i samråd med dig ett passande datum för när vi ska utföra arbetet.

Du kan göra en kostnadsuppskattning här på vår hemsida också för att se vad det kostar ungefär för en takrengöring/taktvätt.

Besiktning fasad

Steg 2 – Tvätt av fasad

Softwashing är en skonsam och effektiv metod för rengöring och underhåll av ytor. Det innefattar användningen av milda och skonsamma rengöringslösningar samt lågt tryck för att avlägsna smuts, mossa, alger och mögel från olika ytor såsom tak, fasader och stenläggningar.

Genom att använda sig av unika biologiskt nedbrytbara rengöringsmedel, skapar softwashing en kemisk reaktion som bryter ner smutsen och mikroorganismerna på molekylär nivå. Denna process är skonsam mot ytan och minimerar risken för skador, jämfört med traditionell högtryckstvättning som kan vara för aggressiv.

Steg 3 – Städning

Nu är vi nästan färdiga! Slutligen gör vi en grovstädning kring huset och plockar med oss eventuellt material som skrapats bort från fasaden. Ibland blir det väldigt lite smuts som regnar bort av sig själv och ingen städning behövs.

Städning

Gratis offert

Vi kommer gärna ut och beräknar en offert helt gratis för fasadtvätt. Kontakta oss gärna för att bestämma en dag och tid för när vi ska komma ut till dig.