Vi arbetar stegvis.

Steg 1 – Besiktning av fasad & Offert

För att fastställa skicket på fasade så börjar vi med en besiktning, för att säkerställa att fasaden är i ett bra skick och så att allt är helt och fint.

Vi antecknar och fotograferar och ger er en rapport och bedömning av fasadens skick.

Tillsammans med vår bedömning av fasaden får du en offert på vad det skulle kosta att anlita oss för en fasadtvätt. Självklart är offerten och besiktningen kostnadsfri!

Accepterar ni offerten så bestämmer vi i samråd med dig ett passande datum för när vi ska utföra arbetet.

Du kan göra en kostnadsuppskattning här på vår hemsida också för att se vad det kostar ungefär för en takrengöring/taktvätt.

Besiktning fasad

Steg 2 – Tvätt av fasad

Efter besiktningen så har vi samlat på oss den informationen vi behöver för att utföra ett korrekt jobb.

Normalt rengör vi fasaden mekaniskt vilket innebär att vi borstar bort all beläggning och tillväxt. Vi använder oss också av professionella lågtrycksmaskiner för att spola av fasaden. Det är väldigt skonsamt för fasaden.

fasadtvättning

Steg 3 – Städning

Nu är vi nästan färdiga! Slutligen gör vi en grovstädning kring huset och plockar med oss eventuellt material som skrapats bort från fasaden. Ibland blir det väldigt lite smuts som regnar bort av sig själv och ingen städning behövs.

Städning

Gratis offert

Vi kommer gärna ut och beräknar en offert helt gratis för takrengöring/taktvätt. Kontakta oss gärna för att bestämma en dag och tid för när vi ska komma ut till dig.