Taktvätt Storvik

Gästrike Takvård

Bor du i Storvik och är i behov av taktvätt? Då har du hittat rätt. Välkommen att kontakta oss på Gästrike takvård. Med mångårig kompetens och rätt kunskap förvandlar vi ditt gamla tak till ett finare, mer hållbart och fritt från mossa. För att du ska ha ett fint och hållbart tak i många år framöver så krävs det regelbundet underhåll av ditt tak. Många tror att takpannor är underhållsfria och att man inte behöver bry sig om sitt tak när man väl fått sitt nya tak.

Varför oss?

Vi på Gästrike Takvård har över 25 års erfarenhet kring tak, vi är det självklara valet för dig som behöver taktvätt, takunderhåll eller takråd.
Med vår kompetens och erfarenhet kan ni känna er trygg från början till slut.

Vår vision och strävan är att du som kund alltid ska kunna vända dig till oss på Gästrike takvård för att få hjälp och rådgivning till ditt tak.
Vi är ärliga, drivna och brinner för det vi gör.

Från första kontakt med oss så vill vi att ni ska känna er trygga och passionerade för det vi gör.
Vi ser till att hålla er informerande under hela processen.

Taktvättning före och efter
Gästrike Takvård taktvätt

Hur går det till?

Vi ser till att göra en besiktning av ert tak innan vi lämnar en offert.
Sedan antecknar vi och fotograferar så ni får er en rapport.
Vi säkerhetsställer att ert tak, papp och läkt är i ett bra skick, skulle det inte vara det så finns det ingen vits att utföra en taktvätt. I vissa fall så kan det hunnit gått så långt att man har fått vattenskador på undertak.

Men om taket och undertaket är i ett bra skick så berättar vi för vad vi anser är det bäst arbetsmetod för att tvätta och få ditt tak finare men även fritt från påväxt i många år framöver!
Besiktningen & Offerten är självklart kostnadsfri.

Vi använder oss av flera olika arbetsmetoder för att ditt tak ska bli så skonsamt tvättat som möjligt.
Generellt så avlägsnas mossa, lav och påväxt mekaniskt men vi kan också använda oss av professionella högtryckstvättar utformade för taktvätt med speciella munstycken som skonsamt tar bort mossa och lav på ditt tak.

Den mesta påväxten får vi mekaniskt eller genom att använda högtryckstvätten men det sitter även kvar påväxt i porerna på dina takpannor.

För att få bort det sista men även för förhindra att det ska komma mossa och lav i framtiden använder vi oss av en lågtrycksspruta med ett miljövänligt medel för påväxt för att fördela medlet jämt över dina pannor.

Självklart använder vi oss av ett miljövänligt medel som är skonsamt för dit hus och naturen!

Fördelar med regelbunden taktvätt:

  • 90% billigare än att byta ut ditt tak
  • Fastigheten stiger i värde
  • Finare tak
  • Förlänger livslängden på ditt tak
  • Miljövänligt

Varmt välkommen att kontakta oss på Gästrike Takvård så berättar vi mer om oss, arbetsmetoden eller för en kostnadsfri besiktning och offert på ditt tak.

Taktvätt före och efter

Taktvätt Storvik
Takvård Storvik