Taktvätt Hofors

Gästrike Takvård

Kontakta oss för kostnadsfri besiktning och offert i Hofors

Vi på Gästrike takvård har som målsättning att erbjuda alla fastighetsägare i Hofors takvårds-tjänster enligt vår affärsidé: Prisvärd och pålitlig takvård för att öka livslängden på tak.

Kontakta oss för ett hembesök där vi besiktigar ditt tak och ger dig en offert som innefattar en komplett taktvätt. Vi gör en förbehandling och lägger sedan på behandlingsmedel.
Vi gör sedan en grovstädning och står för bortfraktande av avfall.

Vi hjälper dig att hålla taket fritt ifrån påväxt. Ditt tak ökar på så sätt livslängden och skjuter fram ett eventuellt takbyte. Som en extra återbäring kommer ditt tak att se välvårdat och fräscht ut efter en taktvätt från oss på Gästrike Takvård.

Taktvättning före och efter
Gästrike Takvård taktvätt

Fukt & Vattenskador

Allt fler svenska hustak ligger i farozonen för långtgående fukt och vattenskador som i sin tur kan medföra grova renoveringskostnader för dig som fastighetsägare. Det kan ses som en billig försäkring att investera i en taktvätt eftersom en ”normal” försäkring näst intill aldrig täcker denna typ av skada.

Mossa binder upp fukt vilket gör att regn och smält snö har risk att dra sig upp bakom takpannorna. Det medför att läkt och underlagstak ruttnar. Att byta ett helt underlagstak tar allt ifrån 2-6 fulla arbetsdagar för två takläggare att göra. Då har dom inte ens börjat med att montera dom nya takpannorna som också måste läggas dit. Det här vet vi eftersom vi även har erfarenhet av att montera helt kompletta nya tak.

Anledningen till att taktvätt behövs mer nu än för 20 år sedan är att vår miljö är bättre nu än då. Regnet som kommer ner idag är mindre surt, tungmetaller och andra gifter har minskat i betydande utsträckning.

Anlita en expert

Fördelen med att anlita experter inom området är att det är enkelt att förstöra sina takpannor med för hårt tryck på t.ex högtryckstvätt. Högtrycksstrålen gör inte taket rent från påväxt även om det kan se ut så till en början. Därför behövs taket behandlas med speciellt framtaget medel för taktvätt och takvård.

Surfa in på : https://www.gastriketakvard.se/kontakt/ och gör skicka in en gratis offertförfrågan genom vårat kontaktformulär.

Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert.

Taktvätt före och efter

Taktvätt
Takvård