Takrengöring – Bostadsrättsförening Gävleborg

Takrengöring bostadsrättsföreningar

Visste du att många fastighetsägare byter sitt tak helt i onödan? Ja du hörde rätt! 
Många byter sitt tak idag för att man tror att det inte finns andra alternativ när taket ser slitet eller gammalt ut, men igenom att regelbundet underhålla ditt tak genom att ta bort mossa, lav och annan smuts samtidigt som man byter ut trasiga pannor så får man ett dubbelt så hållbart tak samtidigt som man behåller det estetiskt fina och trevliga utseendet. 

Besiktning tak

Gratis offert & Kostnadsfri besiktning

Vi på Gästrike Takvård menar att du som bostadsrättsförening, fastighetsbolag eller privat person ska boka in en kostnadsfri besiktning av ditt tak när du går i tankar om takbyte.

Vi på Gästrike Takvård besiktar ditt tak för att kolla det allmänna skicket. Vi kollar hur ser pannorna, läkten och pappen under taket ut. Är läkten och pappen hel och fräsch så behövs det inte kostas på en dyr takrenovering som kan kosta flera hundratusen kronor.  

Många av dom tak vi är ute på räcker det bara med att ta bort mossa, smuts och lav för att sedan bekämpa det med ett medel som skyddar ditt tak mot framtida moss och lav beläggningar för att det ska hålla i många år till och för att få tillbaka det fina utseendet.

Varför Gästrike Takvård?

Påväxt mossa

Med lång erfarenhet inom tak-branschen ger vi dig som bostadsrättsförening, fastighetsbolag eller privat person en bred kompetens för att du ska slippa tänka på ditt tak utan att det ska kosta flera hundratusentals kronor.

Vi vet att rena och fräscha miljöer bidrar till trivsel och skapar ett gott intryck av området och fastigheten. 

En bostadsrättsförening arbetar ständigt med att förbättra och förvalta kapitalet som medlemmarna äger gemensamt. Tak och fasader utgör en stor del av detta arbete. Att arbeta långsiktigt och förebyggande ökar livslängden på ert tak och ger en bättre fastighetsekonomi flera år framöver.

Genom att regelbundet se över tak och fasader ökar livslängden markant och ger ett trevligare intryck. Vi har hjälp flera bostadsrättsföreningar med taktvätt, påväxt-behandlingar, impregnering och fasadtvätt. Att tvätta och underhålla tak och fasader ger inte bara en längre livslängd utan bidrar också till att ni ska slippa lägga era pengar på dyra renoveringar i onödan. Vi på Gästrike Takvård hjälper flera BRF:er med allt från små jobb till helhetsgrepp med takvårdsprogram. Hör gärna av er till oss för mer information om hur vi kan hjälpa er fastighet, eran plånbok och taket till ett trevligare yttre. 

Påväxt mossa

Rena och fina tak

Högtryck tvätt

Förlängd livslängd

När ett tak blir underhållet på bästa sätt så förlängs också livslängden på taket. Slipp dyra läckage genom att årligen göra en besiktning och samtidigt byta ut trasiga pannor på taket.

Underhåll istället för takbyte

Taktvätt före och efter

Att byta taket kan vara en kostsam investering men också nödvändig i vissa fall. Ibland kan det vara lång tid kvar innan det behövs ett takbyte. Det kan man se vid en besiktning av taket om det är dags för ett byte eller om det kan räcka med att göra årliga kontroller och sköta underhåll i form av rengöring och byte av trasiga pannor.

Taktvätt före och efter

Taksäkerhetsprodukter

Vi har taksäkerhetsprodukter från Cw-Lundberg som är marknadsledande inom taksäkerhet. Produkterna är testade och godkända för montering på tak. Vi kan leverera alla kulörer som de har i sitt sortiment. Läs mer om taksäkerhetsprodukter under taksäkerhet.

Takstege

Takstege

Gångbrygga

Gångbrygga

Nockräcke

Nockräcke

Snörasskydd

Snörasskydd

Takrengöring bostadsrättsförening